FAMILY TREFFERS

FAMILY TREFFERS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 227 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Family Treffers. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 12:28 Als ik bij een cafetaria bestel, ga ik er niet vanuit dat dit 1 uur duurt. Ik zat ook met de slaap tijd van een baby. Dus dit was erg vervelend. Maar het eten was wel warm en lekker.
3 mei 2022 om 14:22 Helaas deze keer niet bevallen het eten was goed hoor , maar ik heb niet alles op kunnen eten omdat het erg laat kwam . Als ik dat had geweten had ik geen bestelling geplaatst.
24 apr 2022 om 22:47 Best wel prijzig. Truffelmayo €2,45 Broodje warm vlees erg karig….
23 mrt 2022 om 20:44 Heerlijk gegeten!
11 mrt 2022 om 19:35 Het smaakte heerlijk, bedankt!
8 mrt 2022 om 22:14 Bezorgtijd was prima en de bezorger was heel vriendelijk. Helaas liet het eten te wensen over. Te lang gebakken patat, en een slappe falafelburger. Jammer.
8 mrt 2022 om 20:13 Kroketten te zacht als je ze beetpakt breekt het al. Bamischijf idem dito. Weinig saus bij patat.
4 mrt 2022 om 18:45 Very good
13 feb 2022 om 19:43 Kwaliteit van het eten is goed,alleen was het veel te veel afgekoeld waardoor we met veel minder smaak gegeten hebben
13 feb 2022 om 10:40 Goede kwaliteit, wel aan de dure kant.
30 jan 2022 om 13:02 Belachelijk duur voor wat je krijgt. Hamburger aangebrand en taai. Patat veel te hard en lauw. Voor ons geen 2e keer meer
26 jan 2022 om 14:48 Het eten was snel en optijd bezorgd top